I have a problem, i haven`t access to active directory after install exchange

pts.
Tags:
Microsoft Outlook
microsoft active directory extension exchange acceso denegado dispositivo: win32 N? de id c0070005 microsoft active directory:extension exchange

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

1. Have you restarted the machine and then tried to access AD?

2. Is Exchane on the same server as AD? This is not a recommended proctice, it it is, but it does work. If it is on another server, where are you trying to access it from?

3. Any error messages or event log entries? Follow these up and you should be able to discover the fix for the error.

4. As you can see, there is an extraodinary lack of informtion in your question to go on. Please post the whole situation, servers, location af ad error messages or lack thereof, versions, etc., so we have something to go on rather than doing a wastful Q&A session to get the information needed to resolve the problem.

Discuss This Question: 2  Replies

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy
  • Snowin
    Hi, Just throwing "c0070005" into google give the following KB article http://support.microsoft.com/?scid=http://support.microsoft.com%2Fservicedesks%2Fbin%2Fkbsearch.asp%3Farticle%3D323915 Which only applies if the conditions as specified. As the post above states, it would be userful to know: Operating System Version Exchange Server Version Operating System Patch Level Exchange Server Patch Level If the server is a domain controller (have you run DCPROMO on it?) or if it is a member server. I'm assuming that you have administrator priviliges in all of this, if not we need to know that too. Regards, Snowin
    0 pointsBadges:
    report
  • Mraslan
    Try to first uninstall Exchange Snap-ins, go to add remove programs, exchange, press on the change or remove button, follow the wizard, then when prompted to do an action, select change from the exchange node, and choose remove in the Exchange administartion tools, then re-install Windows Administration Tools from the Windows CD, run the adminpack.msi from the I386 folder, restart then re-install the exchange admin tools again using the same way you uninstalled it. It might help
    0 pointsBadges:
    report

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following