File not restore

20 pts.
Tags:
AS/400 backup
RSTLIB
I rstlib from tape. Some of the files restore, some do not, Message say it is damaged. Load another tape from same facility and same messages. ALso get problem form another facility. Some I do not. I replaced out type drive. Still have problem. Is it the other facilities tape drive? Need a PTF? Some tapes will restore.
ASKED: May 2, 2008  2:09 PM
UPDATED: May 6, 2008  11:59 AM

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

<b>It seems that the problem is the save libl system is at V5R4M5 and the restore system is at V5R4M0. IBM has a PTF for the fix on the V5R4M5 system </b>

Discuss This Question:  

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following