File Menu in Word missing

0 pts.
Tags:
Help Desk
Hi all - I have a customer that has managed to remove her file menu from Word 2000. I have removed the normal.dot and had it recreated, but that didn't fix it - I have checked the registry but didn't see the data tree in hklmsoftwaremicrosoftofficeword9.0 or for that fact in 10.0 or 8.0 either. I'm very stumped - any assistance is greatly appreciated. If it helps we are running XP pro,service pack 1, Word 2000, service pack 3, Office XP (no word) service pack 2. thanks! Druuna
ASKED: October 19, 2004  11:48 AM
UPDATED: October 22, 2004  1:35 PM

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

Druuna,

I have never seen this before myself, but a simple fix might be to do a re-install rather than spend too much time on trying to fix the problem.

Rhonda

Discuss This Question: 3  Replies

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy
  • Sherieg
    Do you mean the words across the top of the screen, File Edit View Insert, etc...? If so just un install and re install the program, also have a look for spyware as certain ones have a habit of disabling some features of Word
    0 pointsBadges:
    report
  • Druuna
    Thanks for all the suggestions - I did finally reinstall and was very surprised when even that didn't work. But I got to thinking about the install and realized that for some odd reason they had redirected their templates directory to the network and it was pulling the normal.dot from there. Once I replaced it with a good version everything came back. Thanks for all the help! Druuna
    0 pointsBadges:
    report
  • Charzdad
    I just had this problem today and tried every tip I found; nothing worked. Fortunately, I was able to fix it: Tools, Customize, go to the Toolbars tab. Select Menu Bar and click Reset. Choose Normal.dot and click OK.
    0 pointsBadges:
    report

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following