Exchange “reinstall” problems

0 pts.
Tags:
Microsoft Exchange
Hi, I could really use some help on this one I'm responsibel for installing exchange in my company, and everything was going well until the day I started to mess around with the Notes Connector, never got it to work like I wanted it too, and finally decided not to use it. All this Notes crap on my new exchange server, aarrggg not my cup of tea, so I decided to reinstall the exchange server, and this is where I really messed up, I forgot to uninstall the old exchange installation. My reinstalled server was now up and running again, and I started to install exchange, setup failed and then it hit me that I had forgotten to uninstall before reinstalling the server. A quick search on google and I found a KB article (KB273478 - How to completely remove Exchange 2000 or Exchange 2003 from Active Directory), I completed the steps in the article and tried to run setup again, and now I get a msg. box saying: "To install the first Exchange server in a domain, or to run setup in "/ForestPrep" mode, you must be an Exchange Full Administrator at the organization level. You must use an account that has been granted the Full Exchange Administrator role on the Exchange organization using the Exchange Administrative Delegation Wizard" I installed the exchange System management tools, and used the delegate control task to make sure that I was full admin, and I am. I've the following rights: Schema admin, ent. admin, domain admin, local admin, and exchange full admin, but no matter what kind of install I try (forest-domainprep or normal setup) I get the same error, can anyone help me please *UPDATE* Tried to uninstall the System Management Tools, but I get the same error as before "....You must be an Exchange Full Administrator at the organization level" wierd!!, I then tried to run setup again with the /removeorg switch, same error. I've no idea about what to do next, is there someone who can tell me what to remove/edit in the Schema with ADSIedit, so I can make a new installation? Regards Rasmus
ASKED: January 5, 2007  4:11 AM
UPDATED: January 5, 2007  8:13 PM

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

Hi Rasmus

I’ve found this article on Technet

http://support.microsoft.com/kb/830186/en-us

Let me know how you get on.

Cheers

Mike

Discuss This Question: 1  Reply

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy
  • Studley
    I had the same situation awhile back and had to do the fix according to the KB article that Zomike recommended. It works. Keep your chin up Joe
    0 pointsBadges:
    report

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following