Exchange Information Store stops responding with OWA attachment.

0 pts.
Tags:
DataCenter
Exchange security
Microsoft Exchange
Greetings, We have the same issue with Exchange Server 2003 SP2 running on Windows 2003 SP1. Store terminates with two events 7011 (Timeout (30000 milliseconds) waiting for a transaction) and 7035 (MSExchangeIS service stopped unexpectedly). This happens only when some one attaches a document over OWA. We have also noticed that, for every such event a popup of DEP (Data Execution Prevention) also thrown. Temporarily we have disabled OWA attachments, but need to fix the problem quickly as possible. Any help will be highly appreciated. Thanks Sabir
ASKED: February 7, 2007  12:08 AM
UPDATED: February 7, 2007  12:28 PM

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

See if you have any size restriction on your OWA client. That might be doing it. I would also disable the anti-viru check as test, but leave OWA services running then try it.

Discuss This Question: 3  Replies

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy
  • Sabukv
    We do not have OWA restriction. Rather this was working perfect a week back. I dont know really what went wrong recently. We have reapplied SP2, rapplied Windows 20003.. No help.. Created a new mailbox in a different database, still store.exe terminates.... Help please !
    0 pointsBadges:
    report
  • 131313
    Also check your backup system, and then try this, Run the eseutil /g to verify the the database is corrupted. If so then you can attempt to recover it using the other eseutil's. But make sure your backups are good before you do any of the eseutil's. I am a Domino engineer,Exchange is not my strongest ability...
    0 pointsBadges:
    report
  • Sabukv
    I did eseutil /g already. It showed no errors. Backup system is perfect, no issues with that. Besides that, I have even tried creating a new database store and a mailbox on that and tried attaching to that. Still the same issue. Thanks for the attempt anyway.
    0 pointsBadges:
    report

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following