Exchange 2010 Servers are not showing in Exchange 2007 EMC

65 pts.
Tags:
Exchange 2010 Server
Dear Team, I have installed Exchange 2010 CAS/HUB role in two system in Exchange 2007 Organization, but after successfully insallation, these two servers are not showing in Exchange 2007 EMC nor Exchange 2007 servers are not showing in Exchange 2010 EMC. But through cmdLet, all the serve is showing. Pls. let me know why these server are not showing in EMC

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

Dear Guys

Kindly help on this

Discuss This Question: 2  Replies

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy
  • Mmaharana
    Hi Team, Kindly help me on this.  
    65 pointsBadges:
    report
  • TomLiotta
    AFAIK, that's the normal, default behavior. See this related article for others who have seen the same behavior and steps they used to bring them all together. -- Tom
    125,585 pointsBadges:
    report

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following