Exchange 2010 Distribution Group Issues

11330 pts.
Tags:
Distribution Groups
Exchange 2010
Microsoft Exchange
Microsoft Outlook 2010
I'm using Exchange 2010 with Outlook 2010 clients. I've just created a new distribution group, added a member, and attempted to send to the new distro group, but I'm getting a failure: #550 5.1.1 RESOLVER.ADR.ExRecipNotFound; not found ##. This is a formal normal process, so I'm not sure why it's not working this time around. Help would be appreciated!

Software/Hardware used:
Exchange 2010, Outlook 2010, EMC

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

The answer is:  patience.  I just didn’t wait long enough for all of the changes to propagate.

 

Everything’s working fine, now.

Discuss This Question:  

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following