Erratic hatch command in AutoCAD 2014

5 pts.
Tags:
AutoCAD
AutoCAD 2014
I have AutoCAD 2014 for Mac, and I have recently encountered issues with hatch. At first, some regions in my drawing were not responding to hatch and were freezing the program, while other regions were. It seemed arbitrary; I verified that all borders were closed, and it wasn't that the regions that didn't work with hatch were too large (some were very small). Then, after giving up and forgetting about hatch, I discovered that all my existing hatches had become invisible, and every time I tried doing a new hatch, they showed up as colorless. Again, I checked to make sure I was still using a solid white hatch, and all other settings seemed to be the same. What is going on!?

Software/Hardware used:
AutoCAD 2014 for Mac

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

Discuss This Question:  

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following

Share this item with your network: