Enabling TLS on Domino or Brightmail Gateway

10 pts.
Tags:
Brightmail
Domino Server
SSL/TLS
TLS
I have a Domino server running SMTP which has been configurred for SSL/TLS. This server is behind our Brightmail Gateway 9.0 and not enabled for SSL/TLS. We want to secure smtp communication using SSL/TLS. Should this be enabled as well on our BrightMail Gateway. I have enabled debugging on Domino and does not appear to be initiating STARTTLS.

Software/Hardware used:
Symantec Brightmail Gateway 9.0
ASKED: March 2, 2011  1:11 AM
UPDATED: March 2, 2011  1:58 PM

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Discuss This Question:  

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following