Email not reaching the Exchange server

Tags:
AS/400
Email
IBM iSeries
There is a process in the system which sends reports to users. But some days the reports are not sent to some of the users. On checking with exchange server team, they mentioned that the reports for those users did not reach the exchange server on those days. From Iseries side, the log shows the SNDDST command was successful. Any thoughts on thsi?

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

Please confirm that ISeries is configured properly for those users. And refer below links:

Discuss This Question:  

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following