Email messages get delivered and ESM shows that they exist in the users mailbox store yet they aren’t appearing in the user mailbox

5 pts.
Tags:
Email
Microsoft Exchange
Microsoft Outlook
1. I'm able to send outbound from the server/client account to external domains w/o issue. 2. Telnet [server] 110 works 3. Sending externally to client email address gives no kickback. 4. System Manager updates with the new email count when I hit refresh; so it's routing properly. 5. I've recreated the Recepient policy and run RUS. 6. Reset IIS. 7. No GP's that should hinder this nor no user-side rules enabled to prevent email receipt. 8. No permissions set under delegates in Outlook 2007. 9. New Exchange setup. Domain A Host record and MX records are correct. I can send out without issue and email to domain with out issue. It points directly to static ip and routes. It's just not appearing in email mailbox.

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

This question is a year old, so I would hope it got resolved. Can you tell us what the resolution was please? I’m interested.

Discuss This Question: 3  Replies

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy
  • Technochic
    Please tell us what version and patch level of Exchange. Also what version and patch level of the OS it is running on. Did you install to a DC? Are there errors in the event logs, and if so what are they?
    57,010 pointsBadges:
    report
  • 004
    i have sbs2003 premium edition which is fresh install & domain in godadday. i configure exchange with third party pop3 connector(Hexamail Pop3 Connector) & my POP3 working properly but when i send mail from my exchange to internet then all mails going to in users spam folder. I communicate with my domain provider & POP3 Connector provider both are saying somthing problem in your exchange but i am not able to found what is wrong so pls help me how to stop spam mail sending from my exchange
    20 pointsBadges:
    report
  • Technochic
    004, since your information appears to be a new question and not additional info for this original question, how about starting a new question thread? That would get you the answers you need.
    57,010 pointsBadges:
    report

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following