Email error

5 pts.
Tags:
HTTP Error 400
zimbraMailMode
When I try to open my Comcast.net mailbox, I get the following error: HTTP ERROR: 400 invalid request: server abs.comcast.net does not have zimbraMailMode set, maybe it is not a store server? RequestURI=/service/preauth Powered by Jetty://

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

Have you tried to contact Comcast on this issue to see if they are aware of this? Perhaps this happened to others as well?

Discuss This Question: 1  Reply

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy
  • Meagaboo21
    I also am having this problem if you did find a way to fix it I would love to know so I can check my email.Thank You
    10 pointsBadges:
    report

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following