DNS forwarding working but website not opening in browser

125 pts.
Tags:
DNS
Hi all,

I have enabled forwarding on my dns servers. The DNS servers are successfully forwarding all the queries to an ISP server. When i use nslookup on the clients workstation, it is resolving all the sites but the websites are not opening on my browser. I can't understand what is the problem. Please help its urgent

ASKED: November 7, 2011  6:07 AM
UPDATED: November 25, 2011  7:48 AM

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

Hi all,

Mohit, Follow the steps below:

Click <b>Start</b> =><b>Run</b>, type in <b>CMD</b>, press <b>OK</b>.

Copy and paste this into the Command prompt:

<b>netsh winsock reset catalog</b>

Press <b>Enter</b>

Then copy and paste this in:

<b>netsh int ip reset reset.log</b>

Press Enter.

When finished restart your computer.

<b>netsh winsock reset catalog</b>

This command resets the Winsock catalog to the default configuration. This can be useful if a malformed LSP is installed that results in loss of network connectivity. While use of this command can restore network connectivity, it should be used with care because any previously-installed LSPs will need to be re-installed.

I hope this will work for you.
Do update us again.

Thank you
Anil
<a href=”http://www.lepide.com/”>LEPIDE</a>

Discuss This Question: 4  Replies

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy
  • Gabe9527
    What sort of site? SSL used?
    10,800 pointsBadges:
    report
  • saturno
    Hello, Did you enabled the headers you're typing in the address bar on the new server? (the one you're forwarding the requests to?)
    4,585 pointsBadges:
    report
  • Mohit04
    Thanks for all your replies. I think We found the cause.. Earlier all our traffic was routed using the proxy. but for the systems using dns with forwarder, we werent using proxy. So the traffic was not allowed from our network firewall which was not allowing the browser to open the site.
    125 pointsBadges:
    report
  • Deepa00
    afsdf fsdf
    10 pointsBadges:
    report

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following