Design view

pts.
Tags:
Lotus Domino
I have created forms in Lotus 7.0. It works fine when I run the design preview in the backend. When I open the database and open the FORM in the front end, something strange is happening. It allows me type in different fields, but when I scroll down the Form to type, it is blank, it does not refresh whatever I type in. It was working fine before. Please help me

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

By “blank” do you mean the fields are not visible or you can’t enter any values?

If the fields and labels are not visible you may have inadvertantly enabled hide-whens in your form design. Check the text properties dialog on the security tab of the missing fields.

If you can view the fields but can’t enter data you may have selected “computed” or “computed for display” as the field type in your design.

Discuss This Question:  

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following