Default User-ID AS400 problem

Tags:
AS/400 errors
AS/400 user profiles
When some user's log into the AS400 they get the dialogbox where they have to fillout the user-id and password. Some users get an default user-id that's not correct. How can I change this?

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

Hi,

Using iSeries Navigator on their PC’s, right click on the System Name and Select Properties. Select the Connection button at the top. From here you can set the User ID they need then when they click on the icon the next time it will have the correct profile and all they will need to input is their password.

Hope this helps,

TPinky

Discuss This Question: 1  Reply

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.
  • ToddN2000
    This may happen if you use Client Access. When setting it up next to the system name box, click the properties button. Check to see what option is selected. Some will use a windows default others will prompt for one, others use specified default.
    87,915 pointsBadges:
    report

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following

Share this item with your network: