Cisco 3640 config issue

0 pts.
Tags:
Cisco
Routers
I'm migrating from a 2620 to a 3640 carrying 2 multilinked T-1 circuits and a single Ethernet interface. The 2620 is running IOS 12.2 and 12.4 is on the 3640. I have ported over the configuration almost identically, but the 3640 won't move traffic despite showing all interfaces up/up and showing no error messages. I have thoroughly gone over the routing tables, etc for typos and everything seems fine from that aspect. Thank you, Mitch
ASKED: October 5, 2006  10:32 AM
UPDATED: October 15, 2006  9:31 AM

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

Check you config to see if you have the ip classless command.

Carlos

Discuss This Question:  

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following