Can send email, but not receive!

5 pts.
Tags:
Exchange 2003
Exchange 2003 configuration
SBS 2003
Small Business Server 2003
Hi.... I'm ristalled my sbs2003 for many problem, but now I can send email but not receive... I have two lan card, one for the internal network an the other for the internet configured with my public ip. I ran the nslookup and receive: Default Server: servername.domain.com address: 192.168.1.1 >settype=mx Default Server: servername.domain.com address: 192.168.1.1 > domain.com Default Server: servername.domain.com address: 192.168.1.1 Name: domain.com address: 192.168.1.1 it's this ok?

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

Those IPs are the default gateway IP of the router. Yeah that won’t work.

Discuss This Question:  

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following