BlackBerry 8700 that is not receiving or sending email using BES

352565 pts.
Tags:
BlackBerry
BlackBerry Enterprise Server
I have a BB 8700 that is not receiving or sending email. I have sent a new service book from the BES, but that has not helped. The BB shows a good signal strength. A cold boot of the BB has been done and it was wiped and completely reloaded but the problem still exists.

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

I would restart the BES services and remove/re-add the account if needed.

Discuss This Question:  

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following