as400 operation navigator

1395 pts.
Tags:
Operations Navigator
how to installed all the avialable functions in as400 operations navigator?for it shows as not installed like(jobs,configurations,backup,files,etc.,)

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Discuss This Question: 4  Replies

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy
  • TomLiotta
    If you have Navigator installed, you should be able to drill into the Start-> Programs menu from your Desktop into the IBM iSeries Access for Windows menu option. Select the Selective Setup option. From there, it will depend on how installs have been configured for you network, and we don't know how your network is set up. Once you are pointed to the appropriate install target, drill into the Navigator component and select the parts that you want to install. Tom
    125,585 pointsBadges:
    report
  • Rajasekhar15
    i have selected all the option , but its not wroking...anyother idea..:-(
    1,395 pointsBadges:
    report
  • TomLiotta
    i have selected all the option , but its not wroking… What does that mean? What is not working? Is there an error? anyother idea.. The only other choices are (1) uninstall and reinstall, and (2) most likely you haven't applied any appropriate service pack. If you haven't applied a recent service pack, then nothing can be expected to work. See the IBM i Access Service Packs page to find the appropriate service pack for you to download. Tom
    125,585 pointsBadges:
    report
  • Rajasekhar15
    yes TOM, i should uninstall it and try again...tks:-( happy new year tom
    1,395 pointsBadges:
    report

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following