AS/400 520 hard drive

275 pts.
Tags:
AS/400
AS/400 Hard Drive
I took my hard drive out of my AS/400 520 to check PAT NO. But now light comes and goes after 5 sec. Also there is a harware message about PARITY. Can you please tell me how I can fix it.
ASKED: May 4, 2012  9:57 PM
UPDATED: May 9, 2012  5:44 PM

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Discuss This Question: 3  Replies

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy
  • TomLiotta
    I took my hard drive out of my AS/400 520 to check PAT NO. First, what is a "PAT NO"? What could you get from looking at the physical that's needed and that couldn't be found by going into SST? Can you please tell me how I can fix it. No. I would begin by powering the system down. Then I would remove the drive and reinsert it, being careful to notice every small step. It's possible that it simply needs to make better connections. Then power the system back up. If a simple reseating doesn't allow it to work, a hardware service call is probably needed. If 'parity' remains as an actual error, a system restore might be called for -- after hardware service. Tom
    125,585 pointsBadges:
    report
  • khan23
    Sorry, It is PART No. Because I wanted to order another hard drive. So I needed the PART NO.
    275 pointsBadges:
    report
  • TomLiotta
    ...I needed the PART NO. Okay, that is understood. However, part numbers can be accessed from within the system's service tools functions. You can use the STRSST command to enter service tools with a service profile/password. The Hardware Service Managerlets you review hardware. Alternatively, iSeries Navigator can drill into Configuration and Service (with a service profile/password) to access hardware properties. Unfortunately, none of that will help if you need actual hardware service. Tom
    125,585 pointsBadges:
    report

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following