(Answered) VMWare 5.1 to 5.5 issues with connecting through AD

160 pts.
Tags:
VMware
After updating from 5.1 to 5.5 we had issues logging in with ldap from the web. Clients would connect and work. Issue was resolved after looking at the ad connector. It had the fully qualified name in there and was resolved by changing to the short AD name. i.e "windows.local" went to "windows". After that everything worked. Posting for others with this issue

Software/Hardware used:
VMware,
ASKED: November 5, 2013  3:22 PM

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Discuss This Question:  

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following