Aero gets disabled when I open this site

45 pts.
Tags:
When I open itknowledgeexchange.techtarget.com Aero gets disabled. I find this strang. This is not a great problem, but I do prefer Aero to be enabled, because Vista Ultimate (with a dreamscene for desktop background) without Aero is a bit odd (and ugly). Does anyone know why this site causes Aero to be disabled?

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.

Perhaps you are running an incompatible IE add-on that the page causes to be invoked? Have you tried checking your add-ons in Tools > Manage Add-ons. Try starting IE in the no add-ons mode
“Start Menu” > All Programs > Accessories > System Tools > Internet Explorer (No Add-ons)? I don’t have this problem myself, Vista Ultimate 32.

Discuss This Question: 4  Replies

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy
  • BrentSheets
    Magnificus, I have used ITKE with Aero on my Vista machine with no problems and we haven't had any feedback from members concerning Aero problems. I'm not sure why you're having problems -- but if you find out -- please return to this thread and let us know. Thanks.
    6,925 pointsBadges:
    report
  • Magnificus
    I have found the Add-on that caused this problem. (Simply by comparing the add-ons that were loaded before and after I opened this page) The Add-on is called "QuickTimeCheck Class" punlished by "(Not verified) Apple Computer, inc." typr "ActiveX Control" file "QUICKT~1.OCX" in folder "C:\Windows\System32". Now I have disabled this add-on Aero does not get turned off, but I do find it stranges that this add-on is activated by this site. I can't find something loos like it is quicktime depending on this site, and this is the only site that caused this add-on to run.
    45 pointsBadges:
    report
  • BrentSheets
    You got my curiosity going, so I checked the add-ons on my Vista machine and I didn't have the QuickTimeCheck Class. I visited Apple.com and the pop-up asked if I would allow the QuickTime ActiveX to load and I allowed it. When I looked in Add-ons, I now saw the QuickTimeCheck Class there and enabled. Then I went to IT Knowledge Exchange but everything still looks normal. You must have something else strange going on. I wish I could help but I'm not sure what's causing your problem.
    6,925 pointsBadges:
    report
  • Magnificus
    I have found my problem, I had an older QuickTime (Alternative, something of which the QuickTime insaller thought it was QuickTime pro) version installed. I have just installed a proper version of QuickTime and everything works fine :)
    45 pointsBadges:
    report

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following