ADO connection fails after upgrading from Oracle 10g to Oracle 11g

190 pts.
Tags:
ADO
ADO Connection
Database connectivity
Oracle 10g migration
Oracle 10g to 11g Migration
Oracle 11g
Oracle 11g Database
Oracle connectivity
Oracle Database
Oracle upgrades
I have an Oracle 11g database and am using ADO to communicate with it. Under 10g the ADO Connection property 'SERVER' returned the correct database name, but since upgrading to 11g, the returned SERVER name is NULL. Any ideas?
ASKED: February 3, 2009  3:57 PM
UPDATED: February 3, 2009  4:07 PM

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Discuss This Question:  

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following