Access to iSeries server using iSeries Navigator.

190 pts.
Tags:
AS400 iseries
iSeries Navigator
Getting error while accessing iSeries server using iSeries Navigator. Error Details: "system i Navigator was unable to determine which new components 00.00.00.00 is capable of supporting. Refer to the system i Access History Log for more Information." (Where 00.00.00.00 is the IP address of server.) Note: How can i check the " System i Access History Log".
ASKED: January 24, 2012  12:58 PM
UPDATED: March 19, 2012  1:49 PM

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Discuss This Question: 2  Replies

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy
  • TomLiotta
    How can i check the " System i Access History Log". Start-> Programs-> System i Access for Windows-> Service-> History Log Tom
    125,585 pointsBadges:
    report
  • Pouff
    i've been following the dicussion and decided to try it (as been 3 year in march) and found out that got 4or5 ADMIN coming up bu t no ADMIN2 the log show... 00000A01:059752 mod_ibm_lwi: is_post_config: started 00000A01:059760 mod_ibm_lwi: is_post_config: starting profile Admin 00000A01:061808 mod_ibm_lwi: startLwiServer: Properties root for Admin: not found in registry.data 00000A01:061816 mod_ibm_lwi: is_post_config: starting profile Admin2 00000A01:064016 mod_ibm_lwi: startLwiServer: Properties root for Admin2: not found in registry.data
    50 pointsBadges:
    report

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following