ACCESS 2010 query in CRYSTAL XI

35 pts.
Tags:
Access 2010
In Access 2010, suppose query having a validation rule [90 bal %] = '0', when calling this query in CRYSTAL REPORT that '0' considered as a parameter and waiting for user to input value for [0]. Though '0' is a validation rule and also working fine when running in ACCESS 2010 whereas in CRYSTAL REPORT XI it is not. NOTE: [90 bal %] field defined as type TEXT in ACCESS 2010 TABLE. Any thoughts and help greatly appreciated.

Software/Hardware used:
WINDOWS 7
ASKED: July 6, 2012  2:34 PM
UPDATED: July 6, 2012  2:47 PM

Answer Wiki

Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Discuss This Question:  

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when members answer or reply to this question.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to:

To follow this tag...

There was an error processing your information. Please try again later.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Thanks! We'll email you when relevant content is added and updated.

Following