The ranting of an IT Professional

Feb 10 2009   5:03PM GMT

Unable to activate a single user in BES

Jason Tramer Jason Tramer Profile: Jason Tramer

I just experienced this issue, I had a user that i could not activate. It kept coming up with the a generic “An error occured, please contact your system administrator” error. I ensured that all the proper security persmissions for the BES admin account were set. I was able to activate other users fine using the same blackberry. No errors in the event log. Rebooting the BES and Exchange server didn’t help.

Here is what I did to resolve this:

1) Remove the exchange attributes from the account and then delete the account

2) Create a new account without an exchange mailbox

3) In Exchange system manager run the mailbox cleanup agent which marks the old mailbox as orphaned

4) Re-connect the exchange mailbox to the new account

Voila, activated like a charm

 Comment on this Post

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when other members comment.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to: