The Real (and Virtual) Adventures of Nathan the IT Guy

Mar 2 2011   5:35AM GMT

Outlook Web App is Blank!



Posted by: Nathan Simon
Tags:
clean install
Exchange 2010 with Service Pack 1
Outlook Web App
Outlook Web App is blank
OWA
prerequisite
RPC over HTTP Proxy
RPC over HTTPS
Server Manager
Windows Server 2008R2 SP1

I did a fresh install of Exchange 2010 Service Pack 1, even when checking the box to install all prerequisites, it still apparently doesn’t install “RPC over Proxy” which breaks OWA.

Run these commands in Power Shell to fix. Best to just copy and paste into Powershell :)

Import-Module ServerManager

Add-WindowsFeature NET-Framework,RSAT-ADDS,Web-Server,Web-Basic-Auth,Web-Windows-Auth,Web-Metabase,Web-Net-Ext,Web-Lgcy-Mgmt-Console,WAS-Process-Model,RSAT-Web-Server,Web-ISAPI-Ext,Web-Digest-Auth,Web-Dyn-Compression,NET-HTTP-Activation,RPC-Over-HTTP-Proxy -Restart

or….

In Server Manager->Features->Add Feature, select to install the “RPC over HTTP Proxy” feature.

Either or will fix the blank Outlook Web App Issue.

-NS

 Comment on this Post

 
There was an error processing your information. Please try again later.
Thanks. We'll let you know when a new response is added.
Send me notifications when other members comment.

REGISTER or login:

Forgot Password?
By submitting you agree to receive email from TechTarget and its partners. If you reside outside of the United States, you consent to having your personal data transferred to and processed in the United States. Privacy

Forgot Password

No problem! Submit your e-mail address below. We'll send you an e-mail containing your password.

Your password has been sent to: